Fuego :: Tapahtumat :: Galleria


Marko Björsin perustaitoklinikka Niihamassa 2.10.10!

Keräsimme kaikentasoisia ratsastajia ja eri alojen hevosihmisiä ja valmentajia seuraamaan Marko Björsin perustaitoklinikkaa Niihamassa. Ratsukot olivat suurimmaksi osaksi aluetason ratsukoita ja Marko keskittyi hevosten rentouteen ja aktiiviseen takaosaan siirtymisien ja temponvaihtelujen kautta. Markon mahtava ulosanti ei jälleen jättänyt ketään kylmäksi ja hänen opettamismetodeissaan oli varmasti kaikille tarjottavaa. Kiitämme kaikkia paikalla olleita ja Horse Forte Oy:tä ja TRS:n nuorisojaostoa yhteistyöstä ja tapahtuman mahdollistamisesta.
Esimerkkiratsukoita olivat :
Klo 17.00 klinikka alkoi,
*17.00 Minna Mettälä; Winnetou Painted
*17.30 Katri Syvärinen; Rysykänpolkka
*18.00 Kahvitauko
18.30 Anne Patakangas; Balt Greda
19.00 Hanna Heiskanen; Tavela Brown Butler
Kiitos ratsukoille opettavaisesta klinikasta ja hyvästä ratsastuksesta!

ONNITTELUT vielä MARKOLLE ja EMPULLE Nuorten SM-kullasta ja joukkuekullasta!!


Ratsutarvikkeen avajaiset ja synttärit Tuomiokirkonkadulla 8.5.10

Toivotimme asiakkaamme tervetulleeksi uusiin tiloihimme Tuomioikirkonkadulle elävän musiikin, Marko Björsin luennon merkeissä! Asiakkaamme saivat illan ajan erikoisalennuksen ja tietysti erittäin hyvää palvelua! Tarjosimme monipuolisesti ruokaa ja juomaa illan ajan ja jatkoimme osan kanssa eteenpäin Tampereen yöhön, kiitos kaikille osallistuneille. Hauskaa oli ;) Kuvia tapahtumasta Facebook sivuilla..


Hevoset Messut 2010 Pirkkahallissa 9-11.4.2010

Tiimimme kanssa pidimme hyväntuuliset messut Pirkkahallissa. Tarjosimme lapsille piirustuskilpailua ja flyereitä jaettiin "ratsun" selästä. Messut olivat jälleen kokonaisuutena mahtava kokemus, kiitos kailille! Kuvia Facebookissa..


Joulunavausrieha Tallipihalla 21.11.09

Pidimme Tallipihalla Joulunavausriehan lauantaina 21.11. klo 10-15.00. Paikalla oli tuote-edustajia ja ainoastaan lauantaina voimassa olevia erikoistarjouksia. Tallipihalla oli tuttuun tapaan ponitalutusta, hevosajelua, mahdollisuus ostaa muurinpohjalettuja. Lapsia oli lisäksi viihdyttämässä tonttu. Kiitämme asiakkaitamme kuluneesta vuodesta!


Christel Vihman Centered Ridin luento 23.10.09

Pidimme Tallipihalla viereisessä tallissa klo 18.00-20.00 Centered riding-luennon Christell Vihman johdolla. Saimme erittäin hyvän perehdytyksen Centered Ridingin teoriaan, lisäksi pääsimme kokeilemaan välineillä oppeja hiukan käytännössä. CR käsittelee perusperiaatteita, jotka pätevät kaikkiin ratsastuslajeihin, se ei ole oma lajinsa. CR auttaa kehittymään paremmaksi ratsastajaksi kertomalla, miten voit käyttää kehoasi tehokkaammin ja voit sitten soveltaa sitä omaan lajiisi. Olitpa aloittelija tai kilparatsastaja, pääset sen avulla paremmin yhteisymmärrykseen sekä itsesi, että hevosesi kanssa. Tehostamalla kehon käyttöä vapautat hevosen tekemään, mitä sinä haluat. Poistat linjalta ylimääräiset häiriöt, jolloin hevonen tuntee ja kuulee viestisi sellvästi. Alat myös toimia hevosen liikkiden ehdolla, jolloin avut tehostuvat. Hevonen vastaa liikkumalla innokkaammin, helpommin, tasapainoisemmin ja vapaammin. Saat selville, miten olet tiedostamatta estänyt kykyjäsi kehittymästä ja opit keinoja, joilla pääset vanhoista tottumuksista.


Hevosvarustekirppis 19.9-26.9.09

Järjestimme kirpputorin jälleen tallissa, kiitämme kaikkia asiakkaitamme osallistumisesta. Seuraava kirpputori järjestetään keväällä, ilmoitamme ajankohdasta lähempänä. Kiitämme kaikkia asiakkaitamme osallistumisesta!Finnderby 5-7.6.09

Olimme mukana Ypäjän Finnderbyssä Expossa kaikki kolme päivää. Perjantai näytti säänpuolesta huonolta, mutta viikonlopuksi saimme hyvät ilmat! Perjantai-iltana oli Ylöjärvellä Markon valmennus, johon me porukalla derbystä kiirehdimme. Valmennus oli taas erinomainen, kiitos taas Markolle!

Kiitämme kaikkia Derbyyn osallistuneita ja yhteistyökumppaneitamme, erityisesti Equestrian Projectia! 50 euron lahjakortin voitti VILJA HUKKINEN Nurmijärveltä, paljon onnea voittajalle!

 

 


Kanta-asiakaspäivät Ratsutarvikkeessa 9.5.09

Järjestimme kanta-asiakaspäivät toukokuun alussa, jossa kohokohtana meillä oli Kingsland outlet, jossa oli myynnissä monipuolinen valoikoima takkeja, collegeja ja paljon muuta. Edustaja toi paikanpäälle myös uutuuksia, joita myymälässämme ei normaalisti ole. Asiakkaamme tekivät paljon edullisia löytöjä! Tallissa oli hevosvarustekirpputori ja Vitabalans lisäavinne-esittelijä. Kiitämme kaikkia paikalla kävijöitä onnistuneesta päivästä!

 


Marko Björsin klinikka Niihamassa 25.4.09

Järjestimme toivotun Marko Björsin valmennusklinikan Niihamassa yhteistyössä TRS:n kanssa. Katsojia tuli ympäri Suomen seuraamaan tapahtumaa ja saimme paljon hyvää palautetta yleisöltä. Ratsukoita oli nuorista hevosista vaativan tason konkareihin, kaikki ratsukot olivat Markon valmennettavia vähintään puolentoistavuoden ajalta. Marko antoi yleisölle ja ratsastajille paljon hyviä käytännön vinkkejä mm. hevosen suoristamiseen ja tahtiin. Harjoituksissa edettiin ratsukkokohtaisesti ja erittäin loogisesti perusasioita painottaen. Marko mainitsi myös, ettei valmentautumisen tulisi olla tiukkaotsaista ja liian totista vääntämistä, vaan täytyy osata rentoutua ja nauttia tekemisestä. Kuvassa Karita Kotikulman näyte Piaffesta Johan af Grundstein:lla, kuvaajana Anu Ahokas. Kiitämme kaikkia yhteistyökumppaneitamme ja klinikalle osallistuneita!

 

 


Hevoset messut Pirkkahallissa 20.3-22.3.09

Olimme mukana ensimmäisillä Hevoset Messuilla ja yllätyimme messujen suosiosta positiivisesti, sillä kolmipäiväisen tapahtuman kävijämäärät yltivät noin 6000 kävijään. Tapahtumassa oli paljon nähtävää, luentoja, rotuesittelyitä ja asiantuntijoita.

Meidän osastollamme vieraili Marko Björs, joka piti areenalla kouluratsastus valmennusnäytöksiä Hanna Heiskaselle ja jakeli nimikirjoituksia osastollamme. Pidimme Ylöjärvellä Markon maaliskuun valmennuksen samalla.

Messuilla mukana olivat myös Valjaspuodin Kirsi Kauranen ja Sportfiren Satu Kantola, joiden kanssa meillä oli hyvä tiimihenki koko viikonvaihteen. Osastollamme oli tosiaan vain pieni osa myymälämme valikoimista, joten pelkästään messuilla vierailleet tervetuloa liikkeeseen tai verkkokauppaamme!

Lahjakorttiarvonnan voittaja on Satu-Maria Pasto Peräseinäjoelta, paljon onnea voittajalle!

 


Hevosvarustekirppis 14.2-21.2.09

Järjestimme keskitalven kirpputorin jälleen tallissa, viikko huipentui 21.2. lauantain Cavallopäivään, jolloin meillä oli saappaista erinomaisia tarjouksia. Kiitämme kaikkia asiakkaitamme osallistumisesta!

 

Hevosvarustekirppis tallissa
27.-28.9. ja 4.10.08

Kolmipäiväinen kirppis oli onnistunut kokeilu! Kiitos kaikille osallistujille! Ensi kerralla pidämme samalla tavalla kahtena viikonloppuna, niin mahdollisimman monella on mahdollisuus osallistua.
Tuulia Luomalan pilatesluento tallissa 29.8.08

Tuulia piti hyvin mielenkiintoisen luennon Pilateksesta ratsastuksessa. Suurin osa osallistujista jatkaa viiden kerran kurssille Lempäälän ratsastuskeskukseen. Ensimmäinen kerta on 15.9.08, kurssi on täynnä, kiitos kaikille asiakkaille kiinnostuksesta!
Hevosmarkkinat 12.-13.7.08

Hevosmarkkinoilla tarjosimme asiakkaillemme paljon tuotteita alennettuun hintaan ja hyviä kaupanpäällisiä. Viikonloppuna järjestetyn arvonnan 60 € tuotepaketista voitti Elke Eklöf Tampereelta, onnittelut!
 

Finnderby 13-15.6.08

Olimme mukana Finnderbyssä ensimmäistä kertaa, säät eivät ihan suosineet meitä. Kiitos kaikille vanhoille ja uusille asiakkaille, jotka olivat mukanamme Derbyssä. 80 euron lahjakortin arvonnan voitti Maiju Johansson, paljon onnea voittajalle!
3.5.08 Kanta-asiakaspäivät ja 3-4.5.08 hevosvarustekirppis

Kanta-asiakaspäivillä nähtiin Ratsutarvikkeen upea muotinäytös, jonka juontajakonkari Marko Björs juonsi. Päivä piti sisällään Cavallon ja Kingslandin ainutlaatuisia kampanjatarjouksia, joita olivat valmistajien edustajat esittelemessä ja myymässä. Saimme myös informaatiota Back on Track ja Prob tuotteista, hyvien tarjousten kera. Katja Hannulan ja Olli Joen hevostaiteeseen voi tulla edelleen tutustumaan myymälään. Upeita töitä!

Hevosvarustekirppis oli tälläkertaa tallissa, asiakkaita kävi jälleen kiitettävästi tutustumassa. Bongasimme myös muutaman erittäin onnellisesti tavaroistaan eroon päässeen asiakkaan alkuviikosta! Kierrätys kannattaa, joten kannattaa laittaa nyt jo sivuun syksyksi tamperepäiväksi kirpparitavaroita.

 
 

21.1.08 Marko Björs aloitti valmennukset Tampereella!

Järjestämme kerran kuukaudessa Marko Björsin kouluvalmennuksen yhteistyössä Lempäälän Ratsastuskeskuksen kanssa. Minulla on ollut ainutlaatuinen tilaisuus saada Marko tänne tampereelle teille kanta-asiakkaille kerran kuukaudessa! Valmennukset ovat todella tehokkaita ja antavat osallistujille monta hyvää vinkkiä perusratsastukseen. Ryhmissämme on eritasoisia ratsukoita ja ratsastajia. Olemme saaneet osallistujilta erittäin positiivista palautetta, kiitos Markolle! 

Valmennukset ovat rullaneet kerran kuussa täysillä ryhmillä, toukokuun ryhmiä tässä kasailen : )
29-30.9.07 Kanta-asiakaspäivät ja Hevosvarustekirpputori

Vietimme jälleen kaksipäiväiset kanta-asiakaspäivät. Avasimme edustuksemme BOJ trailereille lauantaina, jolloin maahantuoja Sakari Lilleberg oli esittelemässä suosituimpia trailerimalleja. Viikonlopun vetonaulana toimi Marko Björs, joka vieraili liikkeessämme kahteen kertaan päivän aikana. VIP illassa julkistimme Markon kouluvalmennuksien alkavan Tampereella Ratsutarvikkeen kanta-asiakkaille vuoden alussa! Oman säväyksensä iltaan toi pihassa muunmuassa amuletteja takova seppä. Me tytöt pukeuduimme myös keskiaikaisiin muinaispukuihin teeman mukaisesti ja tarjoilimme kanta-asiakkaille pientä purtavaa. Kirpputori oli jälleen erittäin suosittu, joten ensi keväänä järjestämme asiakkaillemme sen jälleen. Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille asiakkaille ja apulaisille!  

  

8.7.07 Tallipihan hevosmarkkinat

Myymälässä oli erikoistarjouksia sunnuntaina, vaikka varsinaisesta toritunnelmasta ei voinut puhua, koska ilma oli sateinen. Päivän aikana käyneiden asiakkaitten kesken arvoimme kaksi kahden päivän lippua HIHS:n. Voittajat ovat Kristiina Koivisto ja Ritva Länsiaho, virallisena valvojana toimi tallipihan isännöitsijä Tarja Nenonen. Onnea voittajille! Ensi vuonna aiomme tehdä Hevosmarkkinoista isomman tapahtuman myös Ratsutarvikkeelle. 
12.5.07 Kanta-asiakaspäivä
ja hevosvarustekirpputori

Erittäin kaunis sää suosi lauantaina ja sai ihmisiä hyvin liikkeelle. Tällä kertaa kirpputori oli ulkona katoksessa, johon pystyimme luomaan aitoa toritunnelmaa. Tälläkertaa turvaliiivit ja kisatakit olivat suosituimmat artikkelit, tyypillisten riimujen, suojien ja lasten kenkien ohessa. Myymälässä yllätystarjoukset ja alennetut kilpailuasusteet olivat suosittuja. Kiitämme jälleen asiakkaitamme onnistuneesta päivästä, syksyllä taas uudelleen!

 24.3.07 Tuula Pursiaisen satulansovitusluento tallissa

Aikaisemmasta suunnitelmasta poiketen, luento järjestettiin pelkästään Pursiaisen Tuulan kanssa, koska Ypäjän Satulakorjaamon tytöille ilmaantui auto-ongelmia matkalla Tampereelle. Luento aloitettiin tarkastelemalla hevosen anatomiaa demohevosen avulla. Tuula näytti hevosesta isot lihakset ja niiden funktiot satulan sovituksen kannalta. Havainnointi osoitti, miten laajalti puristava satula vaikuttaa hevosen lihaksistoon ja liikkumiseen. Juuri lavan alueella on paljon kerroksittaisia lihaksia ja liittymäkohtia, jotka vaikuttavat koko etupään liikkeeseen ja hevosen kaulan lihaksistoon. Kun taas esimerkiksi taka- tai keskiosastaan puristava tai pitkä satula vaikuttaa koko takaosaan ja sen liikemekaniikkaan. Hevosen seistessä refleksejä hyväksi käyttämällä näytettiin karrikoiden hevosen selän toimintaa liikkeessä ja huomattiin minkälaisen ketjureaktion lihasten kipeytyminen aiheuttaa koko hevosen runkoon. 

Kahvitauon jälkeen sovitimme malliltaan erilaisia satuloita hevosille. Leon Rossi oli demohevosista isosäkäinen ja lyhytselkäinen ja Ori Tuss arin Luonnos taas pieni, pyöreä ja säätön. Sovitukseen otettiin mukaan aika isempaa anatomia tietoutta ja kokeilemalla ja katselemalla asiakkaat saivat kädestäpitäen opastusta sovitukseen. Tuula painotti, että täytyy aina tarkistaa sopivuus vielä liikkeessä, vaikka meillä aika ei siihen riittänytkään. 

Viimeisessä osiossa kokeiltiin erimallisia satuloita erilaisille ratsastajille satulatelineen avulla. Tuula painotti, että yhtä tärkeätä on satulan sopivuus hevoselle, kuin ratsastajalle. Liikkeessä hevosen selässä satulan sopivuus on helpoin todeta, mutta telineessä saa kuitenkin hyvin suuntaa. Ratsastajan lantion malli vaikuttaa siihen, minkälaisessa satulassa kullakin on hyvä istua, tietenkin istuintyypin valinta on myös makuasia.

Lopuksi asiakkaat esittivät vielä kysymyksiä Tuulalle ja tehtiin hiukan yhteenvetoa luennosta. Yhteensä luento kesti kolme tuntia Tuulan flunssasta huolimatta ja asiakkaat tuntuivat erittäin tyytyväisiltä. Kiitämme asiakkaitamme ja tapahtuman järjestämiseen osallistuneita henkilöitä onnistuneesta iltapäivästä! Antakaa palautetta, niin tiedämme kehittää tapahtumiamme edelleen.
 

30.10.06 Kanta-Asiakaspäivä-päivä:
Hevosvarustekirpputori ja Eggersmann rehuesittelyä

Syksyn kanta-asiakaspäivillä kirpputorilla meni paljon loimia, kenkiä ja talvitakkeja. Hyväkuntoisia nahkaisia ratsastussaappaita oli tälläkertaa paljon, joten ensi kerralla kannattaa tulla katsastamaan saapastarjonta.

Eggersmann rehuista esiteltiin uutuutena Vital/Senior Mysli, joka on runsaskuituinen erittäin hyvin sulava täysrehu. Sopii erityisen hyvin vanhoille tai ruuanimeytymisongelmista kärsiville hevosille.

Myymälässä oli taas hyviä tarjouksia kanta-asiakkaille hevosen- ja ratsastajan varusteista. Ekstrana oli Kanta-asiakaskirjeen palauttaneitten kesken arvonta, jossa palkintona oli ratsastushousu lahjakortti (arvo 79 €).
Voittaja oli Emma Sorsa Tampereelta, onnea voittajalle!
6.5.06 Kanta-Asiakaspäivä:
Eggersmann rehujen esittelyä ja maistiaisia

Keväällä kanta-asiakaspäivillä oli kaunis kesäinen ilma, joka sai ihmiset liikkeelle.

Esittelimme Eggersmann rehuja, joista annoimme asiakkaille, eli heidän hevosilleen maistiaisia mukaan.

Kirpputorilla meni erittäin hyvin asiakkaittemme tavaroita kaupaksi ja oli paljon tyytyväisiä asiakkaita.

Myymälän puolella oli hyviä kevättarjouksia mm. turvaliivitarjous sai hyvää palautetta.

Ratsastuksenopettaja Tuija Rosenqvist Herttualan Ratsastuskoulusta auttoi asiakkaitamme valitsemaan oikeanlaisia ratsastusvarusteita ja opasti heitä kuolainvalinnoissa.

 
25.2.06 Laskiaistapahtuma:
Hevosvarustekirpputori ja kengitysnäytös


Helmikuussa järjestimme kirpputorin ja kengitysnäytöksen viereisessä tallissa ja liikkeen tiloissa. Kylmästä ilmasta huolimatta tapahtuma keräsi hyvin ihmisiä paikalle. Kengitysnäytöksestä vastasi Pasi Nikkanen.» Tapahtumat