Tuotemerkkimme

Päivitetty 27.8.2022

Monen laadukkaan tuotemerkin kautta on syntynyt monipuolinen osaaminen ratsastustarvikkeiden myynnissä. Ratsutarvikkeen historia Tampereella on vuosikymmenien pituinen aina maahantuonnista satula-autoon. Tällä hetkellä varasto sijaitsee Pelto-Einolan ratsutilalla Lempäälässä Tampereen kupeessa. Toiminta on pääasiassa verkossa ja tapahtumissa , jolla tavoitamme asiakkaitamme ympäri Suomea. Avasimme uuden kivijalan 23.7.2022 tallin vintille, jossa meillä viimein on tilaa temmeltää. Asiakkaille on välillä tärkeää tutustua tuotteeseen paikanpäällä, sekä toki pytymme jälleen palvelemaan lähialueemmekin asiakkaita.

Tämänhetkiset tuotemerkkimme TOP 10:

Charles Owen kypärät.

Equiline ratsastusmuoti: ratsastushousut, takit, paidat, lippalakit, sukat ja kilpailuvaatteet. Hevosille korvahuput, loimet ja satulahuovat.

Veredus, hevosten suojat sekä hevostenhoitotuotteet

Cavallo saappaat sekä ratsastushousut

Prestige nahkatuotteet sekä hoitotuotteet

D´yon varusteet: suitset, martingaalit, riimut, ratsastajan kengät ja chapsit, hevoselle loimet, karsinatuotteet, kilpailuihin karsinaverhot ym.

Röeckl, EuroStar ja RSL- käsineet.

Bucas loimet.

Rain Buster loimet, Horse Comfort- tuotteet.

Mattes- lampaankarvatuotteet ja satulanaluspadit.

Globus tuotteet- ohjat, suitset, jalustinremmit, ohuet loimet, kuolaimet, apuohjat, raipat

Fleck -raipat.

Happy day- tuotteet (tulossa)

Kingsland-Classic mallisto

Pysymme edelleen merkkituotteiden edustajana. Merkittävimmät brändit meille ovat norjalaisten alkuun saama lämmin ja suosittu Kingsland tuotemerkki, joista saatavilla on tällä hetkellä Classic-mallisto

Italialaisen Equilinen mallistosta löytyy vaatteita, pipoja ,sukkia, ratsastushousuja, hevosille kisahuovat ja esimerkiksi äänieristetyt korvahuput.

Suositut Veredus-tuotteet, korkealaatuiset hevosten suojat, satulahuovat, huput ja hoitotuotteet.

Parlanti saappaat ja ratsastuskengät.

QHP-tuotteet